PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU IZ
HRVATSKOG JEZIKA

Državna matura jedan je od najvažnijih ispita u životu svake mlade osobe, o njoj nerijetko ovisi njihova budućnost. Ne prepuštajte svoju sudbinu slučaju, već se pripremite za državnu maturu u Heureki!

Želite li se kvalitetno i temeljito pripremiti za ispit iz hrvatskog jezika na državnoj maturi, Heureka je pravi izbor! Nudimo program prilagođen malim grupama, profesionalne edukatore, individualizirani pristup svakom polazniku, sve potrebne materijale i zagarantirano dobru atmosferu koja će uvelike doprinijeti usvajanju znanja.

Pripreme se održavaju subotom u jutarnjim satima, a svaki termin traje dva školska sata. Polaznici prolaze kroz sve relevantne teme koje se tiču književnosti, jezika i pisanja eseja čime je pokriveno cjelokupno traženo znanje po aktualnom katalogu za državnu maturu iz hrvatskog jezika. Kroz 6 mjeseci (22 termina, 44 školska sata) polaznici će naučiti, odnosno ponoviti teoriju književnosti, književno-povijesna razdoblja s njihovim najvažnijim piscima i djelima, analizu i interpretaciju tekstova, gramatiku i pravopis te će pisanjem eseja i analizom postojećih eseja usavršiti i taj dio. Sadržaj se posebno prilagođava za višu razinu mature, a posebno za nižu, što ovaj program čini pogodnim za sve polaznike. Svaki sat polaznik dobiva materijale za lakše praćenje gradiva te zadatke za vježbu, a rješavaju se i analiziraju i ispiti s prošlogodišnjih matura. Profesorica je otvorena za sva pitanja i dodatna pojašnjenja tijekom nastave, ali i izvan nje, ako se za to ukaže potreba.

Više informacija na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

TERMIN I PRIJAVA

Termin: subotom od 9:00 do 10:30 h

Lokacija: Avenija Marina Držića 74 a, Zagreb

Cijena: 1000 kn + PDV jednokratno ili 200 kn + PDV mjesečno (6 obroka)

Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

*Za prijavu je dovoljno poslati mail, a u odgovoru ćete dobiti daljnje korake za prijavu.


Želite saznati više?