Klub Heurekinih govornika

Klub Heurekinih govornika (svojevrsni modul tri Škole govorništva) kruna je prvih dvaju modula. On polaznicima koju su prošli module 1 i 2 služi kao vježbaonica gdje mogu brusiti svoje govorničko umijeće, a voditeljice su im dostupno za konzultacije kako s grupom tako i izvan nje kao podrška u javnom nastupu. Velik je naglasak na individualnim potrebama svakog polaznika, a polaznici svoje govorničke vještine podižu do maksimalne razine, usavršavaju se u svim govorničkim vrstama i strategijama, a kroz različite vježbe postaju spremni za bilo kakav javni nastup – koji i uz malo pripreme može biti na visokoj razini kvalitete. Nastavlja se i s vježbanjem dosad usvojenoga gradiva kroz različite zanimljive i zabavne vježbe iz (ne)svakodnevnog života.

Teme koje se prolaze kroz praktične zadatke: improvizacija, držanje govora u otežanim uvjetima, jačanje samopouzdanja, kreativnost u razmišljanju, preuzimanje inicijative i vodstva, igranje uloga, sposobnost upravljanja vremenom, upravljanje publikom, držanje zdravice, svadbenih govora i sličnih govorničkih vrsta, jačanje prodajnih i pregovaračkih vještina i mnoge druge.

 

  • Trajanje:

    neograničeno, od početka rujna do kraja lipnja, svaka 3 mjeseca potvrda o usavršavanju*

    *Svaka 3 mjeseca polaznici će imati jedan veći zadatak nakon kojega će dobiti potvrdu s brojem sati usavršavanja u govorničkim vještinama.

TERMIN I PRIJAVA

Termin: ponedjeljkom od 18:00 do 19:30

Lokacija: Ulica grada Vukovara 269, Zagreb

Mjesečna članarina:

  • studenti i nezaposleni: 300 kn/mj + PDV

  • zaposleni: 500 kn/mj + PDV

Za prijavu je dovoljno poslati mail, a u odgovoru ćete dobiti daljnje korake za prijavu.

Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijave do: popunjenja grupeŽelite saznati više?