Online radionice

Osnove prezentacijskih vještina

Svaka prezentacija je vrsta javnoga nastupa. Bez obzira na to izlažete li pred kolegama, šefovima ili ljudima koji su tu da od vas nauče, prezentacija treba biti na najvišoj razini izvedbe.

Otvorenom komunikacijom do zadovoljstva i uspjeha

Tematski je vrlo sličan programu Škola govorništva, a stvoren je za osobe kojima ne odgovara koncept od 5 mjeseci...

Glumačke tehnike za suzbijanje treme

Polaznike vodi dublje u osnove javnog nastupa te iznosi konkretnije upute za pripremu govora...

Kako postati samopouzdana osoba

Jeste li ikada primijetili kako druge osobe zrače samopouzdanjem? Jeste li kada zažalili što i vi nemate više samopouzdanja?

NLP alati za uspješnu komunikaciju

Neurolingvističko programiranje (NLP) set je vještina i alata koji nam pomažu u poboljšanju osobne komunikacije i komunikacije s okolinom. 

Upravljanje emocijama u komunikaciji

„Upravljanje emocijama u komunikaciji“ radionica je na kojoj će polaznici kroz dobivene alate i strategije osvijestiti prvenstveno svoja emocionalna ponašanja  i naučene reakcije.

NLP alati u partnerskim odnosima

„NLP alati u partnerskim odnosima“ dinamična je radionica namijenjena svima koji se nalaze u partnerskom odnosu kojim nisu zadovoljni, zatim onima koji jesu, ali uvijek žele učiti nove stvari koje će im donijeti još velikih napredaka te onima koji su tek u potrazi za partnerom koji će ih poštivati, shvaćati i prihvaćati.

Optimizmom do uspjeha

Svi smo se u životu susreli s danima ili razdobljima kada nam sve ide nizbrdo, a vrijeme u kojem trenutno živimo za mnoge je preplavljeno sivilom i beznađem. 

Neverbalna komunikacija

Jeste li ikada stvorili pozitivan ili negativan dojam o osobi, a ono što su vam rekli nije bilo nužno pozitivno ili negativno? Jeste li se ikada pitali kako prepoznati laže li vam tko? 

Upravljanje konfliktima

Čini li vam se katkad da govorite drugačiji jezik od ljudi oko vas? Upadate li lako u razmirice ili se iz njih teško izvlačite? Je li vam tko kada rekao da ste svadljivi, ili suprotno, da se ne znate postaviti?

Kako se izboriti za sebe

Jeste li među onima koji se ne vole svađati, ali imaju što reći? Koliko ste puta poželjeli stati drugima na kraj i izboriti se za sebe?

Upravljanje stresom

 U ovo vrijeme brojnih izazova u privatnom i poslovnom okruženju važno je promicati svijest o stresu kako bismo prepoznali njegove znakove i reagirali prije nego nam on uzrokuje zdravstvene teškoće. 

Menadžerske vještine

Najvažnije i najpoželjnije menadžerske vještine uključuju vještu komunikaciju, liderske sposobnosti, učinkovito davanje povratnih informacija, mudro planiranje i pravilnu organizaciju vremena.

Kako pobijediti tremu

Toliko je toga što biste mogli… kada samo ne biste imali tremu! Strah od javnog nastupa jedan je od najvećih i najčešćih strahova na svijetu i uvelike može ugroziti našu volju da se izlažemo.

Argumentacija – kako biti uvjerljiv govornik

Događa li vam se da imate super ideje, ali ih ostali često obezvrjeđuju? Sasvim valjane stavove iza kojih stojite, ali ostali nekako radije prihvaćaju tuđe stavove jer vas ne smatraju dovoljno uvjerljivima? 

Pitch - kako prodati svoju ideju

Sinula vam je ideja za pokretanje novog posla, ali ne znate komu i kako je prezentirati? Imate izvrsne reference i puno radnog iskustva, ali smatrate da ne znate „prodati“ sebe? Katkad se suočavate s teškim ljudima i niste sigurni kako se od njih obraniti, a to predstavlja kočnicu koja vas sprječava da ostalim ljudima oko sebe prenesete srž svoje poruke i pokažete im da su vaše ideje dostojne divljenja?

Želite saznati više?