Kako pobijediti tremu

OPIS RADIONICE: Toliko je toga što biste mogli… kada samo ne biste imali tremu! Strah od javnog nastupa jedan je od najvećih i najčešćih strahova na svijetu i uvelike može ugroziti našu volju da se izlažemo, želju da prezentiramo i borimo se za svoje ideje, kao i najobičniju komunikaciju s drugima.

Dobra vijest je da tremu možemo pobijediti! Naravno, mala doza treme uvijek je dobrodošla, no želimo pobijediti onu snažnu tremu koja sabotira naš javni nastup i sputava nas na svakom području.

Radionica “Kako pobijediti tremu” uključuje niz vježbi i metoda za prepoznavanje treme i njezina uzroka, tehnike za dugoročno savladavanje treme, kao i trikove za sakrivanje treme za vrijeme nastupa. Nakon radionice moći ćete uspješno iznijeti svoje stavove, a da se vaša trema ne vidi i ne čini da izgledate kao da nemate samopouzdanja. Znatno ćete reducirati svoj strah od javnog nastupa te se riješiti simptoma poput podrhtavanja glasa te ruku i nogu, crvenila, poštapalica, ubrzanog disanja, mentalne blokade i dr. Učinite tremu svojim prijateljem jednom zauvijek!

Edukativni materijali i potvrde o sudjelovanju uključeni su u cijenu.

Više informacija na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

  • Trajanje:

    3 sata

  • Cijena:

    300 kn / 39,82 €  + PDV po osobi

  • Prijava:

    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite saznati više?