Kako postati samopouzdana osoba

OPIS RADIONICE: Jeste li ikada primijetili kako druge osobe zrače samopouzdanjem? Jeste li kada zažalili što i vi nemate više samopouzdanja? Jeste li se ikada pitali možete li to popraviti? Znate li da se samopouzdanje može povećati?

Uspješni pojedinci znaju kako kvalitetno predstaviti svoje proizvode i sami sebe – naučenim tehnikama i dobrom pripremom. Cilj je ove online radionice provesti pojedince kroz niz vježbi u kojima će shvatiti kako pozitivno utjecati na druge svojim stasom i glasom te kako ostaviti dojam samopouzdane osobe. Na radionici ćete saznati koje su to ključne riječi za dobru prezentaciju, na koji način uvijek možemo ostaviti dobar dojam i postići zadane ciljeve.

Radionica uključuje niz vježbi i metoda za verbalnu i neverbalnu komunikaciju u prezentaciji, ali i tehnike koje na jednostavan način jačaju naše samopouzdanje. Nakon radionice moći ćete samostalno pripremiti svaki oblik prezentacije, samopouzdano komunicirati svojim glasom i stasom te utjecati na cjelokupni dojam samoga sebe.

Teme koje prolazimo na radionici su: tri elementa utjecajne prezentacije, vježba samopouzdanja: headhunteri, tko sam tebi, a što sebi? (detektor samopouzdanja), obraćanje javnosti; što da, a što ne, artikulacija, rezonanca glasa i vježbe za dobar izgovor, earcatcher: magnet za privlačenje pozornosti, nosi mi se moja boja: test osobnosti, kako samopouzdano plasirati informacije.

Edukativni materijali i potvrde o sudjelovanju uključeni su u cijenu.

Više informacija na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

  • Trajanje:

    3 sata

  • Cijena:

    300 kn / 39,82 € + PDV po osobi

  • Prijava:

    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite saznati više?