Neverbalna komunikacija

OPIS RADIONICE: Jeste li ikada stvorili pozitivan ili negativan dojam o osobi, a ono što su vam rekli nije bilo nužno pozitivno ili negativno? Jeste li se ikada pitali kako prepoznati laže li vam tko? Znate li kako uskladiti svoju neverbalnu komunikaciju s verbalnom i na taj način osvojiti publiku ili jednostavno ostaviti izvrstan prvi dojam? Znate li kako se ponašati u različitim međukulturalnim situacijama?

Neverbalna komunikacija samo je jedna od triju razina na temelju kojih ljudi stvaraju dojam o nama. Druge su dvije razine glasovna i verbalna, no neverbalnoj komunikaciji valja pridati najveću pozornost jer je razina na kojoj ostavljamo najjači utisak i najteže ga mijenjamo. Naš mozak odvojeno prima signale na tim trima razinama i zato često stvorimo dojam o nekome, a da pritom ne znamo zašto imamo baš takav dojam. Možemo govoriti jedno riječima, a svojim tijelom sasvim drugo te tako ostaviti dojam nekongruentne osobe.

Teme koje prolazimo na radionici su: kako ostaviti dobar prvi dojam na neverbalnoj razini, kako izgleda samopouzdana osoba, prepoznavanje i ekspresija emocija, međukulturalne razlike i smjernice za takve situacije, deset skupina neverbalnih znakova, moć odjeće, naočala i šminke, neverbalni signali koji odaju laganje itd.

Edukativni materijali i potvrde o sudjelovanju uključeni su u cijenu.

Više informacija na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

  • Trajanje:

    3 sata

  • Cijena:

    300 kn / 39,82 € + PDV po osobi

  • Prijava:

    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite saznati više?