NLP alati u partnerskim odnosima

OPIS RADIONICE: „NLP alati u partnerskim odnosima“ dinamična je radionica namijenjena svima koji se nalaze u partnerskom odnosu kojim nisu zadovoljni, zatim onima koji jesu, ali uvijek žele učiti nove stvari koje će im donijeti još velikih napredaka te onima koji su tek u potrazi za partnerom koji će ih poštivati, shvaćati i prihvaćati.

Najveći problem u komunikaciji nastaje kada partnera slušamo kako bismo mu odgovorili, a ne kako bismo ga razumjeli. Uz NLP alate polaznici će osvijestiti svoju „mapu svijeta“, naučene obrasce ponašanja koje su nastavili prenositi u svoje odnose. Naučit će kako kontrolirati svoje emocionalno stanje, znati ga objektivno prepoznati kod svog partnera te mu prenijeti svoje misli bez ulaženja u nepotrebne konflikte. Uvidjet će koliko često svom partneru „čitaju misli“ i reagiraju isključivo na temelju svog dosadašnjeg iskustva s čime se njihov partner ne može poistovjetiti. Kroz različite zabavne igre i vježbe, otkrit će svoje skrivene talente, resurse i snagu koju imaju da svoj odnos podignu na jednu potpuno drugačiju i toliko ljepšu razinu.

Poželjno je da na radionicu dođu parovi zajedno, no nije uvjet.

Radionica se sastoji od teorijskog djela, praktičnih vježbi i zabavnih igara. Edukativni materijali i potvrde o sudjelovanju uključeni su u cijenu.

Više informacija na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

  • Trajanje:

    3 sata

  • Cijena:

    300 kn / 39,82 € + PDV po osobi

  • Prijava:

    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite saznati više?