Pitch - kako prodati svoju ideju

OPIS RADIONICE: Sinula vam je ideja za pokretanje novog posla, ali ne znate komu i kako je prezentirati? Imate izvrsne reference i puno radnog iskustva, ali smatrate da ne znate „prodati“ sebe? Katkad se suočavate s teškim ljudima i niste sigurni kako se od njih obraniti, a to predstavlja kočnicu koja vas sprječava da ostalim ljudima oko sebe prenesete srž svoje poruke i pokažete im da su vaše ideje dostojne divljenja?


Naše ideje često su izvrsne, ali nedostaje nam „ono nešto“ pomoću čega bismo ih zaokružili, oblikovali i pobrinuli se da se optimalno prenesu do svake osobe kojoj govorimo, bilo da je riječ o našem nadređenom, investitoru, ili čak našem partneru. Cilj je ove radionice provesti polaznike kroz verbalne i neverbalne dijelove komunikacije koji utječu na našu vjerodostojnost. Također, cilj je i obraditi strukturu pitcha, ali nakratko ući i u samu neuroznanost ove jedinstvene govorničke vrste.


U ovoj se radionici obrađuju teme odnosa između naše verbalne i neverbalne komunikacije, glasa kao moćnog alata pomoću kojeg se prenosi poruka, strukture i pripreme pitcha, neuroznanosti i njezinog utjecaja na primanje i slanje persuazivne poruke, ali i provjereni načini kako se nositi s određenim situacijama i tipovima ljudi koje bismo tijekom pitcha mogli susresti.


Nakon ove radionice, polaznici će moći prepoznati i primijeniti sve važne elemente neverbalne komunikacije koji utječu na uvjerljivost u nastupu, naučiti na što obratiti pozornost prilikom istraživanja tržišta u pripremnoj fazi, napraviti i izvesti pitch te prepoznati situacije i primijeniti alate koji pomažu razriješiti neugodne situacije s kojima se tijekom prezentiranja možemo susresti.


Edukativni materijali i potvrda o sudjelovanju uključeni su u cijenu.


Više informacija na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

  • Trajanje:

    3 sata

  • Cijena:

    300 kn / 39,82 € + PDV po osobi 

  • Prijava:

    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite saznati više?