Upravljanje stresom

OPIS RADIONICE: U ovo vrijeme brojnih izazova u privatnom i poslovnom okruženju važno je promicati svijest o stresu kako bismo prepoznali njegove znakove i reagirali prije nego nam on uzrokuje zdravstvene teškoće. Male doze stresa su nam potrebne i korisne jer nas opskrbljuju energijom i poboljšavaju naše performanse. No, dugotrajni stres može biti poguban za naše fizičko i mentalno zdravlje. Stoga je važno naučiti upravljati stresom i umanjiti njegove negativne posljedice.

Radionica je namijenjena svima koji imaju osjećaj da se ne znaju nositi sa stresom na pravi način, žele prepoznati svoje simptome i reakcije na stres te naučiti tehnike samopomoći i relaksacije. Tehnike koje ćemo na radionici uvježbati pomažu u održavanju unutarnjeg mira i fokusa te pridonose našoj dobrobiti.

Na ovoj radionici sudionici će naučiti što je stres, koji su njegovi uzroci i simptom, zatim će se upoznati s pojmom psihološke otpornosti (i izmjeriti ju!) i njegovim sastavnicama te usvojiti tehnike ovladavanja stresom – kognitivne, bihevioralne, mindfulness.

Radionica se sastoji od teorijskog dijela, praktičnih vježbi i poučnih primjera i priča.

Edukativni materijali i potvrde o sudjelovanju uključeni su u cijenu.

Više informacija na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

  • Trajanje:

    3 sata

  • Cijena:

    300 kn / 39,82 € + PDV po osobi

  • Prijava:

    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite saznati više?