Argumentacija – kako biti uvjerljiv govornik

Opis radionice

Događa li vam se da imate super ideje, ali ih ostali često obezvrjeđuju? Sasvim valjane stavove iza kojih stojite, ali ostali nekako radije prihvaćaju tuđe stavove jer vas ne smatraju dovoljno uvjerljivima? U raspravama često izvučete kraći kraj jer vam je izazovno napraviti dobar argument, ili se možda naš sugovornik koristi argumentacijskim smicalicama koje nisu valjan argument, ali ih vi niste na vrijeme primijetili i od njih se obranili?

Često je sadržaj naše poruke izvrstan, ali se mi kao govornici ne doimamo uvjerljivima pa svi naši napori padaju u vodu. Cilj je ove radionice provesti polaznike kroz verbalne i neverbalne dijelove naše komunikacije, koji utječu na percepciju nas kao uvjerljivih govornika.

Trajanje:

3 sata

Cijena:

50 € (376,73 kn) po osobi (PDV uključen)

Prijava:

mateo@heureka.hr

Više informacija:

info@heureka.hr

U ovoj se radionici obrađuju tehnike predstavljanja koje podižu našu uvjerljivost, izvori od kojih se sastoji naš utjecaj na druge, ali i dijelovi naše neverbalne komunikacije koji pojačavaju našu verbalnu poruku te nas čine uvjerljivim govornicima. Također se obrađuje i tema govorničke argumentacije, gdje učimo kako pravilno oblikovati argumente, od čega se oni sastoje, ali i argumentacijske pogreške koje se često koriste kao valjan argument, a pobijaju naš argument jer ih nismo na vrijeme prepoznali.

Nakon radionice moći ćete prepoznati sve važne elemente koji utječu na uvjerljivost u nastupu te ih na primjeru interaktivnih vježbi i sami primijeniti kako biste i sami postali uvjerljiv govornik.

Edukativni materijali i potvrda o sudjelovanju uključeni su u cijenu.

Napomena: Povrat sredstava zbog odustanka moguć je samo u slučaju otkazivanja minimalno 3 dana prije radionice, prebacivanje kotizacije na drugi termin nije moguće, kao ni slanje snimki (budući da se radionica ne snima).