Kako se izboriti za sebe

Opis radionice

Jeste li među onima koji se ne vole svađati, ali imaju što reći? Koliko ste puta poželjeli stati drugima na kraj i izboriti se za sebe? Jeste li se ikad pitali kako to učiniti na jednostavan i učinkovit način, bez velikih napora i konflikata?

Cilj ove radionice je upravo to – naučiti vas postaviti se i zauzeti se za svoje stavove.

Moći ćete osvijestiti i nadograditi svoje znanje o mozgovnim jezicima dodajući im mozgovne predikate koji nam objašnjavaju kako se samopouzdano, jednostavno i efektno možemo zauzeti za sebe kada je najpotrebnije.

 

Voditeljica: Nika Levak Bedić

Trajanje:

3 sata

Cijena:

50 € (376,73 kn) po osobi (PDV uključen)

Prijava:

info@heureka.hr

Više informacija:

info@heureka.hr

U konfliktu pobjeđuje onaj koji je bolji pregovarač. Zbog toga je važno znati postizati dobar “rapport”. “Rapport” je alat koji pokazuje moć komunikacije, a ova radionica objašnjava vam kako da sigurno i kvalitetno uspostavite “rapport” u komunikaciji tj. uči vas kako priču usred konflikta usmjeriti na našu stranu i kako ostvariti ono što želimo.

Radionica uključuje niz vježbi iz kojih zaključujemo teoriju i učimo samopouzdano upravljati svakim segmentom našega života.

Nakon radionice znat ćete se izboriti za sebe i posvađati se tako da uvijek ostanete staloženi pobjednici.

Edukativni materijali i potvrde o sudjelovanju uključeni su u cijenu.

Napomena: Povrat sredstava zbog odustanka moguć je samo u slučaju otkazivanja minimalno 3 dana prije radionice, prebacivanje kotizacije na drugi termin nije moguće, kao ni slanje snimki (budući da se radionica ne snima).