Kako postati samopouzdana osoba

Opis radionice

Jeste li ikada primijetili kako druge osobe zrače samopouzdanjem? Jeste li kada zažalili što i vi nemate više samopouzdanja? Jeste li se ikada pitali možete li to popraviti? Znate li da se samopouzdanje može povećati?

Uspješni pojedinci znaju kako kvalitetno predstaviti svoje proizvode i sami sebe – naučenim tehnikama i dobrom pripremom. Cilj je ove online radionice provesti pojedince kroz niz vježbi u kojima će shvatiti kako pozitivno utjecati na druge svojim stasom i glasom te kako ostaviti dojam samopouzdane osobe. Na radionici ćete saznati koje su to ključne riječi za dobru prezentaciju, na koji način uvijek možemo ostaviti dobar dojam i postići zadane ciljeve.


Voditeljica: Nika Levak Bedić

Trajanje:

3 sata

Cijena:

50 € po osobi (PDV uključen)

Prijava:

info@heureka.hr

Više informacija:

info@heureka.hr

Radionica uključuje niz vježbi i metoda za verbalnu i neverbalnu komunikaciju u prezentaciji, ali i tehnike koje na jednostavan način jačaju naše samopouzdanje. Nakon radionice moći ćete samostalno pripremiti svaki oblik prezentacije, samopouzdano komunicirati svojim glasom i stasom te utjecati na cjelokupni dojam samoga sebe.

Teme koje prolazimo na radionici su: tri elementa utjecajne prezentacije, vježba samopouzdanja: headhunteri, tko sam tebi, a što sebi? (detektor samopouzdanja), obraćanje javnosti; što da, a što ne, artikulacija, rezonancija glasa i vježbe za dobar izgovor, earcatcher: magnet za privlačenje pozornosti, nosi mi se moja boja: test osobnosti, kako samopouzdano plasirati informacije.

Edukativni materijali i potvrde o sudjelovanju uključeni su u cijenu.

Napomena: Povrat sredstava zbog odustanka moguć je samo u slučaju otkazivanja minimalno 3 dana prije radionice, prebacivanje kotizacije na drugi termin nije moguće, kao ni slanje snimki (budući da se radionica ne snima).