Pitch - kako prodati svoju ideju

Opis radionice

Sinula vam je ideja za pokretanje novog posla, ali ne znate komu i kako je prezentirati? Imate izvrsne reference i puno radnog iskustva, ali smatrate da ne znate „prodati“ sebe? Katkad se suočavate s teškim ljudima i niste sigurni kako se od njih obraniti, a to predstavlja kočnicu koja vas sprječava da ostalim ljudima oko sebe prenesete srž svoje poruke i pokažete im da su vaše ideje dostojne divljenja?

Naše ideje često su izvrsne, ali nedostaje nam „ono nešto“ pomoću čega bismo ih zaokružili, oblikovali i pobrinuli se da se optimalno prenesu do svake osobe kojoj govorimo, bilo da je riječ o našem nadređenom, investitoru, ili čak našem partneru.

 

Voditelj: Mateo Miličević

Trajanje:

3 sata

Cijena:

50 € po osobi (PDV uključen)

Prijava:

mateo@heureka.hr

Više informacija:

info@heureka.hr

Cilj je ove radionice provesti polaznike kroz verbalne i neverbalne dijelove komunikacije koji utječu na našu vjerodostojnost. Također, cilj je i obraditi strukturu pitcha, ali nakratko ući i u samu neuroznanost ove jedinstvene govorničke vrste.

U ovoj se radionici obrađuju teme odnosa između naše verbalne i neverbalne komunikacije, glasa kao moćnog alata pomoću kojeg se prenosi poruka, strukture i pripreme pitcha, neuroznanosti i njezinog utjecaja na primanje i slanje persuazivne poruke, ali i provjereni načini kako se nositi s određenim situacijama i tipovima ljudi koje bismo tijekom pitcha mogli susresti.

Nakon ove radionice, polaznici će moći prepoznati i primijeniti sve važne elemente neverbalne komunikacije koji utječu na uvjerljivost u nastupu, naučiti na što obratiti pozornost prilikom istraživanja tržišta u pripremnoj fazi, napraviti i izvesti pitch te prepoznati situacije i primijeniti alate koji pomažu razriješiti neugodne situacije s kojima se tijekom prezentiranja možemo susresti.

Edukativni materijali i potvrda o sudjelovanju uključeni su u cijenu.

Napomena: Povrat sredstava zbog odustanka moguć je samo u slučaju otkazivanja minimalno 3 dana prije radionice, prebacivanje kotizacije na drugi termin nije moguće, kao ni slanje snimki (budući da se radionica ne snima).