NLP alati za uspješnu komunikaciju

Opis radionice

Neurolingvističko programiranje (NLP) set je vještina i alata koji nam pomažu u poboljšanju osobne komunikacije i komunikacije s okolinom. Metoda je koja se sve više spominje i integrira u poslovne edukacije i zanimljiva je tema svima koji su zainteresirani za osobni rast i razvoj.

„NLP alati za uspješnu komunikaciju“ uvodna je radionica u neurolingvističko programiranje i namijenjena je svima koji žele naučiti strategije pomoću kojih će napraviti značajan skok u svojim partnerskim i prijateljskim odnosima te poslovnim suradnjama i vodstvima. Također će odmah krenuti s primjenom naučenog kroz različite vježbe te će raditi na osvještavanju svojih stanja, emocija, načinu rješavanja konflikata i postavljanju ishoda, primjećivanju poruka svojih sugovornika kroz zanimljive igre.

 

Voditeljica: Nika Levak Bedić

 

 

Radionica se sastoji od teorijskog djela, praktičnih vježbi i zabavnih igara. 

Edukativni materijali i potvrde o sudjelovanju uključeni su u cijenu.

Napomena: Povrat sredstava zbog odustanka moguć je samo u slučaju otkazivanja minimalno 3 dana prije radionice, prebacivanje kotizacije na drugi termin nije moguće, kao ni slanje snimki (budući da se radionica ne snima).

Trajanje:

3 sata

Cijena:

50 € po osobi (PDV uključen)

Prijava:

info@heureka.hr

Više informacija:

info@heureka.hr