NLP alati u partnerskim odnosima

Opis radionice

„NLP alati u partnerskim odnosima“ dinamična je radionica namijenjena svima koji se nalaze u partnerskom odnosu kojim nisu zadovoljni, zatim onima koji jesu, ali uvijek žele učiti nove stvari koje će im donijeti još velikih napredaka te onima koji su tek u potrazi za partnerom koji će ih poštivati, shvaćati i prihvaćati.

Najveći problem u komunikaciji nastaje kada partnera slušamo kako bismo mu odgovorili, a ne kako bismo ga razumjeli. Uz NLP alate polaznici će osvijestiti svoju „mapu svijeta“, naučene obrasce ponašanja koje su nastavili prenositi u svoje odnose. Naučit će kako kontrolirati svoje emocionalno stanje, znati ga objektivno prepoznati kod svog partnera te mu prenijeti svoje misli bez ulaženja u nepotrebne konflikte.

 

Voditeljica: Nika Levak Bedić

Trajanje:

3 sata

Cijena:

50 € po osobi (PDV uključen)

Prijava:

info@heureka.hr

Više informacija:

info@heureka.hr

Uvidjet će koliko često svom partneru „čitaju misli“ i reagiraju isključivo na temelju svog dosadašnjeg iskustva s čime se njihov partner ne može poistovjetiti. Kroz različite zabavne igre i vježbe, otkrit će svoje skrivene talente, resurse i snagu koju imaju da svoj odnos podignu na jednu potpuno drugačiju i toliko ljepšu razinu.

Poželjno je da na radionicu dođu parovi zajedno, no nije uvjet.

Radionica se sastoji od teorijskog djela, praktičnih vježbi i zabavnih igara. Edukativni materijali i potvrde o sudjelovanju uključeni su u cijenu.

Napomena: Povrat sredstava zbog odustanka moguć je samo u slučaju otkazivanja minimalno 3 dana prije radionice, prebacivanje kotizacije na drugi termin nije moguće, kao ni slanje snimki (budući da se radionica ne snima).