Upravljanje stresom

Opis radionice

U ovo vrijeme brojnih izazova u privatnom i poslovnom okruženju važno je promicati svijest o stresu kako bismo prepoznali njegove znakove i reagirali prije nego nam on uzrokuje zdravstvene teškoće. Male doze stresa su nam potrebne i korisne jer nas opskrbljuju energijom i poboljšavaju naše performanse. No, dugotrajni stres može biti poguban za naše fizičko i mentalno zdravlje. Stoga je važno naučiti upravljati stresom i umanjiti njegove negativne posljedice.

Trajanje:

3 sata

Cijena:

50 € (376,73 kn) po osobi (PDV uključen)

Prijava:

info@heureka.hr

Više informacija:

info@heureka.hr

Radionica je namijenjena svima koji imaju osjećaj da se ne znaju nositi sa stresom na pravi način, žele prepoznati svoje simptome i reakcije na stres te naučiti tehnike samopomoći i relaksacije. Tehnike koje ćemo na radionici uvježbati pomažu u održavanju unutarnjeg mira i fokusa te pridonose našoj dobrobiti.

Na ovoj radionici sudionici će naučiti što je stres, koji su njegovi uzroci i simptom, zatim će se upoznati s pojmom psihološke otpornosti (i izmjeriti ju!) i njegovim sastavnicama te usvojiti tehnike ovladavanja stresom – kognitivne, bihevioralne, mindfulness.

Radionica se sastoji od teorijskog dijela, praktičnih vježbi i poučnih primjera i priča.

Edukativni materijali i potvrde o sudjelovanju uključeni su u cijenu.

Napomena: Povrat sredstava zbog odustanka moguć je samo u slučaju otkazivanja minimalno 3 dana prije radionice, prebacivanje kotizacije na drugi termin nije moguće, kao ni slanje snimki (budući da se radionica ne snima).