Individualna poduka iz govorništva

Opis indivudalne poduke

Individualni sati govorništva prilagođeni vašim potrebama! Bilo da ste profesionalni govornik ili vaš posao iziskuje prezentiranje koje vam i nije najmilije, individualna poduka može znatno unaprijediti vaše prezentacijske i komunikacijske vještine i učiniti vaš javni nastup boljim nego ikada!

Individualna poduka ima brojne prednosti, a neke od njih su:

 •  Termin
  Polaznici sami, ovisno o njihovu rasporedu, mogu birati termin. On ne mora biti isti svaki tjedan, već se može mijenjati. Na taj način, polaznik će dobiti najbolju uslugu, a da pritom ima punu kontrolu nad svojim vremenom.

Trajanje:

60 min / 45 min

Cijena:

60 min - 45 € (339,05 kn) (PDV uključen)
45 min - 35 € (263,71 kn) (PDV uključen)

Prijava:

info@heureka.hr

Više informacija:

info@heureka.hr

 • Lokacija
  Iako volimo rad uživo, mogućnosti su danas takve da se poduka može izvoditi i na daljinu. Uživo radimo u našem prostoru, a na daljinu na Zoomu.
 • Dinamika
  Većina programa održava se jednom tjedno. Međutim, ako osoba zna da uskoro ima javni nastup, moguće je uzeti nekoliko termina odjednom te se intenzivno pripremati za njega. U Heureki je moguće uzeti i paket od pet sati individualne poduke. U tom slučaju, šesti sat je potpuno besplatan!
 • Jezik
  Svi grupni programi održavaju se na hrvatskom jeziku, ali zbog specifičnosti posla ili javnog nastupa, rado ćemo održati poduku i na engleskom jeziku. Od početka do kraja poduke, zajedno sa svim primjerima, vi birate koji jezik vam najbolje odgovara.
 • Veća produktivnost
  U grupnome radu, uvijek se pokušavamo prilagoditi većini grupe, međutim, pojedinim osobama možda ne odgovara najbolja ta dinamika rada. Ako predavač radi samo s jednom osobom, bolje se može posvetiti upravo njihovim potrebama i ovisno o tome kako ta osoba uči, brže ili sporije ići s gradivom. To nam dopušta da pratimo razvoj isključivo te jedne osobe i shodno tome dalje planiramo što i kako raditi.