Škola govorništva - modul 1.

Opis programa

Škola govorništva je jedinstveni program u Hrvatskoj jer, osim osnovnog znanja iz retorike, polaznicima pruža priliku da to znanje i vrlo lako usvoje. Zato ovaj program traje 5 mjeseci, što onemogućuje da ono što se čuje brzo „ispari“, već se iz tjedna u tjedan svaka tema različitim vježbama utvrđuje i nadograđuje. Naglasak je na praktičnom usvajanju gradiva kroz analize i vježbe, polaznici u 5 mjeseci dobiju i nekoliko zadataka za rad kod kuće, a s obzirom na sve to, napredak je zagarantiran.

U cijenu je uključen priručnik s teorijom i vježbama te dodatni materijali, mogućnost kratkih konzultacija prije sata u slučaju nejasnoća, USB sa svim snimkama napravljenima kroz 5 mjeseci pohađanja, najam dvorane za završne govore te diploma o završenoj edukaciji.

Edit-102

Teme:

Teme koje možete očekivati na ovom programu:

Trajanje:

5 mjeseci, jednom tjedno po 2 školska sata (90 min)

Cijena:

- zaposleni – 97 €/mj (PDV uključen)
- studenti i nezaposleni* – 77 €/mj (PDV uključen)

*uz indeks ili potvrdu o nezaposlenosti na uvid

Za uplate cjelokupnog iznosa odjednom ostvarujete 10 % popusta!
Ako se iz iste obitelji upiše dvoje (ili više) ljudi, drugi (i svaki sljedeći) član ostvaruje dodatnih 10 % popusta!

Termin i prijava:

Početak programa: početak veljače 2024.

Za prijavu je dovoljno poslati mail na mateo@heureka.hr, a u odgovoru ćete dobiti daljnje korake za prijavu.
Prijave do: popunjenja grupe

Lokacija:

Ulica grada Vukovara 269D, Zagreb

Voditelji:

Mirjana Matijašević, Maja Barišić ili Mateo Miličević

ISKUSTVA POLAZNIKA

Što o modulu 1 kažu njegovi polaznici?

"Škola koju bi svi definitivno jednom trebali proći. Na potpuno jednostavan način sam tijekom satova imala priliku izaći iz svoje zone sigurnosti. Posebno mi se svidio koncept tečaja koji nam je omogućio postupno oslobađanje od treme i pripremu govora."

Gorana Tomaš, magistra ekonomije, asistent direktora, Colas Rail Hrvatska d.o.o.)

"Sve pohvale za program i Matea kao predavača. Sviđa mi se što je bilo puno analize što samog sebe, što međusobno. U takvim aktivnostima sam najviše naučila. Izuzetno interaktivno. Domaće zadaće je bilo taman dovoljno da se može uklopiti u moj ubrzani tempo. Svakome bih preporučila ovu školu govorništva. "

Maja Božović, dipl. politolog, menadžer edukacije, Orbico Beauty

"Izuzetno dobar program, njegova struktura me ugodno iznenadila. Školu bih definitivno preporučila drugima. Tematika, koncept, stil predavanja, karizma predavačica, pristojnost, razumijevanje – za samu su pohvalu. Zahvaljujući Mirjani i Maji od početka se unutar ove ekipe svi zajedno osjećamo kao da smo doma. Sve same pohvale!"

Dunja Crnogorac, PBF, Sveučilište u Zagrebu

"Program pruža sva potrebna znanja i vještine da bi osoba postala kvalitetan govornik. Voditelji pristupaju svakom polazniku u skladu s njihovim mogućnostima te stvarno upoznaju polaznike i rješavaju njihove izazove. "

Matko Marohnić, savjetnik u turizmu, Horwath HTL Croatia