Medijski trening

Opis programa

U današnje vrijeme nije dovoljno imati samo dobru ideju, proizvod ili tvrtku, već je potrebno održavati i pozitivnu sliku u medijima.

Danas mediji često kroje sudbine pojedinaca i tvrtki te je iz tog razloga važno znati zakonitosti koje nam omogućavaju uspješnu komunikaciju s njima. Suvremeni menadžeri moraju znati uhvatiti se u koštac sa suvremenim izazovima, od toga kako imati uspješan javni nastup, do toga kako uopće nastaju vijesti i koje su mogućnosti pozicioniranja kompanije u medijima. Naši vam instruktori s time uspješno mogu pomoći jer osim višegodišnjeg iskustva rada u elektroničkim medijima također imaju iskustva i u odnosima s javnošću.

Polaznike se upoznaje s različitim govornim situacijama te se tečaj individualizira u skladu s njihovim potrebama i željama. U ovom je programu naglasak na praktičnom usvajanju gradiva kroz analize, vježbe i snimanja, polaznici dobiju i nekoliko zadataka za rad kod kuće, a s obzirom na sve to, napredak je zagarantiran.

Teme:

Teme koje se prolaze na ovom modulu su:
U ovome modulu se osim teorijskog pregleda veliki naglasak stavlja i na praktične vježbe, a polaznici se također snimaju kako bi dobili potrebno iskustvo govorenja pred kamerom te povratnu informaciju o onome što je dobro, ali i na čemu bi trebali poraditi.
Ovo je osnovni trening u kojem se prolaze najvažnije stvari koje su potrebne za uspješno komuniciranje u medijima, a po potrebi je moguće dogovoriti daljnji i individualizirani rad. Teme koje se obrađuju su fleksibilne te ovise o prirodi vaših medijskih nastupa. Također je moguće organizirati i in-house treninge u vašim organizacijama.

Trajanje:

- jednodnevni trening, 6 sati u terminu po dogovoru
- broj polaznika: maksimalno 10

Cijena:

- 1000 € (7 534,50 kn) (PDV uključen)

Prijava:

Prijave na: info@heureka.hr

Lokacija

Ulica grada Vukovara 269 d, Zagreb