Kako pobijediti tremu

Opis radionice

Toliko je toga što biste mogli… kada samo ne biste imali tremu! Strah od javnog nastupa jedan je od najvećih i najčešćih strahova na svijetu i uvelike može ugroziti našu volju da se izlažemo, želju da prezentiramo i borimo se za svoje ideje, kao i najobičniju komunikaciju s drugima.

Dobra vijest je da tremu možemo pobijediti! Naravno, mala doza treme uvijek je dobrodošla, no želimo pobijediti onu snažnu tremu koja sabotira naš javni nastup i sputava nas na svakom području.

Radionica “Kako pobijediti tremu” uključuje niz vježbi i metoda za prepoznavanje treme i njezina uzroka, tehnike za dugoročno savladavanje treme, kao i trikove za sakrivanje treme za vrijeme nastupa.

Trajanje:

3 sata

Cijena:

50 € (376,73 kn) po osobi (PDV uključen)

Više informacija:

info@heureka.hr

Nakon radionice moći ćete uspješno iznijeti svoje stavove, a da se vaša trema ne vidi i ne čini da izgledate kao da nemate samopouzdanja. Znatno ćete reducirati svoj strah od javnog nastupa te se riješiti simptoma poput podrhtavanja glasa te ruku i nogu, crvenila, poštapalica, ubrzanog disanja, mentalne blokade i dr. Učinite tremu svojim prijateljem jednom zauvijek!

Edukativni materijali i potvrde o sudjelovanju uključeni su u cijenu.

Poželjno je da na radionicu dođu parovi zajedno, no nije uvjet.

Radionica se sastoji od teorijskog djela, praktičnih vježbi i zabavnih igara. Edukativni materijali i potvrde o sudjelovanju uključeni su u cijenu.

Napomena: Povrat sredstava zbog odustanka moguć je samo u slučaju otkazivanja minimalno 3 dana prije radionice, prebacivanje kotizacije na drugi termin nije moguće, kao ni slanje snimki (budući da se radionica ne snima).